De winkelwagen is leeg
Domaine du Vin

Klein wijnhuis in de vallei. De lage rendementen garanderen een uitstekende kwaliteit.
Dit familiebedrijf is sinds 2000 in handen van Ahold.
Bezoek is niet mogelijk.

Domaine du Rose

Klein wijnhuis in de vallei. De lage rendementen garanderen een uistekende kwaliteit.
Dit familiebedrijf is sinds 2000 in handen van Ahold.
Bezoek is niet mogelijk.

Finca Bodega

Klein wijnhuis in de vallei. De lage rendementen garanderen een uistekende kwaliteit.
Dit familiebedrijf is sinds 2000 in handen van Ahold.
Bezoek is niet mogelijk.

Schloss Geiselhaus

Klein wijnhuis in de vallei. De lage rendementen garanderen een uistekende kwaliteit.
Dit familiebedrijf is sinds 2000 in handen van Ahold.
Bezoek is niet mogelijk.

Olivier Leflève

The philosophy of Olivier Leflaive is to produce simply great wines. There are no secrets to this – everything starts in the vines with good grapes. Olivier, Franck and their team are lucky to have strong relationships with some of the best winegrowers on the Côte, people who grow their vines with care and attention.

Château Mouton Rotschild

Het Château Mouton-Rothschild is een beroemd wijngoed in Frankrijk. Het ligt in de Bordeaux in Pauillac, aan de grens met Saint-Estèphe. Het ligt naast een ander beroemd wijngoed: Château Lafite-Rothschild.

Domaine Joli

De vinificatie van de savagnin tot vin jaune is bijzonder en doet aan die van sherry denken. De wijn rijpt na de eerste alcoholische gisting en de malolactische gisting in het voorjaar na de oogst ongeveer zes jaar in barriques. Dat zijn notenhouten vaten van ongeveer 225 liter. De duigen waarvan deze vaten zijn gemaakt, worden gebrand om ze in de gewenste vorm te kunnen buigen. De geschroede duigen bevatten verbrande suikers en geven extra smaak aan een wijn. De wijnboer laat toe dat in de kelders een deel van de wijn verdampt. Na een tijdje komt er dan een laagje gist, in Spanje de "flor" genoemd en in de Jura "voile", bovendrijven. Hierdoor komt er geen zuurstof bij de wijn terwijl de gistcellen alle suikers in de wijn kunnen opnemen om in alcohol en koolzuur te veranderen. De flor bestaat onder andere uit azijnbacteriën die zuurstof en alcohol met elkaar verbindt. Contact met azijnvormende bacteriën maakt de meeste wijnen ondrinkbaar, maar de vin jaune ontwikkelt zich in de jaren op fust tot een zeer droge wijn met een gele kleur en een bijzonder rijke neus.[3].

Matthieu den Otter Contactformulier
X
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Login
X
partner
partner
partner
partner
partner
partner
OPENINGSTIJDEN
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondaggesloten
CONTACT
  • Kanaalstraat 11
  • 073-6123456
  • wijnvanben@ben.nl
  • K.V.K. 12345678